|
الركن العام للمواضيع العامة يهتم بالمواضيع العامه ومناقشتها كما هو متنفس لجميع الأعضاء والزوار |
البحث في المنتدى |
بحث بالكلمة الدلالية |
البحث المتقدم |
الذهاب إلى الصفحة... |
![]() |
|
![]() |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
![]() |
[11] |
مشرف سابق
![]() ![]() |
![]() [frame="1 98"]
قالب حلا الايس كريم سندويش ![]() ![]() قمة الروووووووعة ![]() ![]() المقادير: 8 حبات ايس كريم سندويش مقادير الخلطة: كاس كريم فريش 3 ملاعق طعام سكر بودر ظرف دريم ويب ظرف كريم كراميل 4 حبات كيري باكيت بسكوت اوريو منزوع الكريما للوجه بسكوت اوريو مكسر صوص هيرشي سايل بسكوت اي نوع لزينة اطراف الصينية اذا استخدمتي القالب اللي ينفك الطريقة: نضع الايس كريم ساندويش في الصينية ![]() ![]() ثم نخلط كاس الكريم فريش مع السكر لوحده لينفش ثم نضيف باقي المقادير ونخلط ![]() ![]() ![]() ![]() نكسر باكيت الاوريو تكسير خشن بعد ازالة الكريما الموجودة بداخله ونضيفها للخليط ونحرك بالملعقة ونضع الخليط على طبقة الايس كريم ![]() ![]() ![]() ![]() حبيت ابتكر في طريقة تقديمه فحبيت استخدم القالب اللي ينفك باعتبار اني استخدمت القالب اللي ينفك فحبيت اني ازين الاطراف ببسكوت واخترت تويست وكل وحدة وذوقها وممكن ما تحطي شي وممكن تستخدمي صينية بايركس ولا تستخدمي شي لزينة الاطراف بس انا حبيت اعمل هالفكرة وكل وحدة على راحتها زينت الوجه بأوريو مكسر وهيرشي سايل ونضعها بالفريزر الى وقت التقديم ![]() ![]() عند التقديم فكيت القالب وربطته في شريطة ذهبية للتجميل وطلع منظرة راااااااااااائع ![]() ![]() ![]() ![]() لذيييييييذ وحلو جدا ![]() ![]() من الداخل ![]() ![]() يمييييييييييييييييييييييييييي يبرد على القلب ![]() ![]() نصيحة تجربوه اخواتي راااااائع في الشكل والطعم [/frame] |
![]() |
![]() |
[12] |
مشرف سابق
![]() ![]() |
![]() [frame="1 98"]
التراميسو [/frame]![]() ![]() ![]() ![]() المقادير: 3 ظرف دريم ويب كاس وربع حليب سايل بارد 2 علبة قشطة 2 ظرف كريم كراميل 4 حبات كيري بسكوت شاي نسكافيه مخلوط مع شوي ماء بسكوت اصابع لزينة الاطراف كاكاو بودر للوجه الطريقة: نخفق الدريم ويب مع الحليب البارد حتى ينفش ![]() ![]() ثم نضيف باقي المكونات بالتدريج القشطة والكريم كراميل والجبن حتى يمتزج الخليط جيدا ![]() ![]() نغمس طبقتين بسكوت شاي في خليط النسكافية ونرصهم طبقة اولى في القالب اللي ينفك ونرص بسكوت الاصابع على الاطراف ![]() ![]() نضع نصف الخليط فوق البسكوت ثم طبقة بسكوت مغمسة ايضا بالنسكافيه ثم باقي الخليط ![]() ![]() ![]() ![]() ونرش الكاكاو البودر على الوجه ونضعها بالفريزر لتجمد تمام الى وقت التقديم ![]() ![]() نخرجها قبل وقت التقديم بعشر دقايق تقريبا ثم نقدمها لتبقى بااااردة ولذييييييييييييييييييذة ![]() ![]() جدا راااائعة ![]() ![]() من الداخل ![]() ![]() ممممممممممممممممممم ![]() ![]() لذيييييييييييييييييييييذة ![]() ![]() ![]() ![]() اتمنى تعجبكم جربوها لذييييذة وبااااردة وراااائعة |
![]() |
![]() |
[13] |
مشرف سابق
![]() ![]() |
![]() [frame="1 98"]
بس سويته على شكل حلا الشاطئ [/frame]وهنا بنفس الطريقة سويت حلا الشاطئ بس عكست بين الطبقات وضعت طبقة الشوكولا اولا ثم بسكوت ثم الطبقة البيضاء حتى استطع اني اشيل منها شوي والونه بالازرق ليكون البحر واضعه على الوجه نصف القالب والنصف التاني بسكوت مطحون متل الرمل وزينته بالاحجار والاسماك الحلاوة بس ما قدرت اصوره من الداخل لاني سويتو لابني ياخده عند اصدقائه من شهرين وعجبهم جدا واحتفظت بالصور وجا وقتها ![]() ![]() سوتو بالقالب اللي ينفك وحطيت على الاطراف كيك سويسرول لتعطي منظر جمالي وربطته بشريطة ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اتمنى يعجبكم الملف لا تنسوني من الدعوات الصالحة |
![]() |
![]() |
[14] |
مــديــرة المـــوقــع ƸҲƷدعواتـكم لي بالتـوفـيـقƸҲƷ ![]() ![]() |
![]() ماشاء الله
راااااااااااااااااااااااااااائع كل حلى أحلى من الثاني وطرق سهله ومبسطه سلمت الأياااااااااااااااادي يعطيك ألف عاااااااااااااااااااااااااافيه |
|
|
![]() |
![]() |
[17] |
مشرفة عامه سابقاً
![]() ![]() |
![]() ما شاء الله تبارك الرحمن
ابدااااع وتميز بوركت جهودك مراقبنا الفاضل وامدك بالصحه والعافيه وبعد اذنك تم النسخ من اجل التطبيق بإذن الله ^_^ |
|
|
![]() |
![]() |
[20] |
مشرف سابق
![]() ![]() |
![]() [frame="1 98"]
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته مع تاني مشاركة لية في المنتدى ...حبيت انها تكون مشاركة مميزة شوية ...هو طبعا طبق الحلى ده ما يجيش حاجة جمب اللي انتوا بتعملوه بس ان شاء الله هايعجبكم لأنه بجد طعمه رائع وخصوصا الكريمة اللي أنا حاشية بيها...بجد مميزة جدا جدا يا ريت تجربوا الجاتو ده لأني متأكده إنه إن شاء الله هايعجبكم وده صورة للجاتو ودلوقتي هقولكم على المقادير: أولا :مقادير الكريمة: أنا هحطلكم المقادير الأساسية...بس أنا بعمل نصها وبتبأة كمية كافية جدا...لكن لو إنتوا عايزين تستغلوها في أكتر من طبق استعملوا المقادير ده كلها: 400 جرام شوكولاتة خام ويكون نوعها حلو 6 أصفر بيض 1 معلقة كبيرة مليانة جيلاتين 150 جرام سكر 750 جرام فريش كريم(كريمة لباني)...اللي بتبأة سايلة ود هي السر في الطعم الجميل بس لازم تكون متلجة عشان تتماسك عند الخفق ...وخدوا بالكو قبل الخفق...لازم الكريمة تكون سايلة يعني مش زي القشطة كده 7 أو 6 بياض بيض ...بس خدوا بالكو استعملوا البيض اللي حجمه كبير نيجي بأة للطريقة: نضع الشوكولا على حمام مائي لحد ما تسيح نضرب صفار البيض كويس أوي نضع الشوكولاتة السايحة وهي لسة سخنة جدا على الصفار علشان يستوي ونقلب بسرعة ونخلطهم كويس هنا بعد ما قلبت الصفار مع الشوكولا وده بياض البيض...طريقته إن احنا بنضرب البياض لحد ما تتكو ن رغوة ...وبعدين نضيف عليه تدريجيا معلقة كبيرة مليانة سكر بودرة ...وده هايبأة شكله وبعدين هنضيف البياض على خليط الصفار والشوكولا ونقلب كويس نضع الجيلاتين في نص كوب ماء ساخن جدا ....بس أنا بما إني عملت نص الكمية حطيت نصف معلقة جيلاتين مع ربع كوب ماء ساخن جدا ننزل بالجيلاتين سرسوب على خليط البيض والشوكولا والمارينج مع التقليب بعد كده نخفق الفريش كريم لحد ما يتماسك ويبأة شكله كده بس خدوا بالكوا ما تزودوش في خفق الفريش كريم علشان ما يخربش...بمجرد إنه يتماسك توقفوا خفق على طول بعد كده نضيف الفريش كريم على خليط(الشوكولا والصفار والمارينج والجيلاتين) ونقلب كويس وبعد التقليب هايبأة الشكل كده بعد كده نغطي الكريمة بأي كيس علشان ما تاخدش ريحة التلاجة ونحطها في التلاجة لحد ما نخلص عمايل الكيكة تاااااااااااااااااااااااااااااابعي نيجي للكيكة بأة: الطريقة... والكيكة ده كانت نتيجة تطبيقي لكيكة الأخت ريم الحلوة تقريبا..على ما أتذكر وبجد طعمها ولا أروع ومع الجاتو ده طعمها أحلى وأحلى المقادير: 1كوب سكر 1كوب زيت 1كوب حليب سائل 4 ملعقة كبيرة كاكاو نضع كل هذه الأشياء في الخلاط (خلاط الطماطم) ونخلط لحد ما يبأة شكلهم كده ![]() وبعد الخلط نأخذ ثلاثة أرباع كوب ونضعهم على جنب ونضيف للباقي بيضتين وفانيليا ![]() ثم نصب الخليط على كوب دقيق مخلوط بملعقة كبيرة بيكنج بودر ![]() ![]() ونخلط جيدا بالمضرب الكهربائي حتى يصبح الخليط بهذا الشكل ![]() ثم نصبه في صينية مدهونة بزيت ..وانا هنا أضفته في قالب الكب كيك علشان شكله يبأة أشيك وأضفت جزء تاني في صينية مستطيلة ![]() ![]() وده شكلها بعد ما طلعت من الفرن...أنا سبتها حوالي 25 دقيقة ![]() ![]() ![]() بعد ما تبرد هانسويها ...يعني نشيل الأطراف والوش المنفوخ ...بحيث إنها تكون متساوية.. ![]() ونقسمها نصفين ![]() بعدين نرجع النصين على بعض تاني ونقطعها من النص بحيث إنه يكون عندي أربع أقسام ![]() هناخد من الأربع أقسام ..اتنين ندهنهم بالكريمة ...واتنين مش هندهنهم ![]() ناخد الربعين اللي ما دهنهمش ونحطهم على الاتنين اللي دهناهم ونغطيهم بالصوص بتاع الكيكة اللي كنا واخدينه على جنب...بس ما تخلهوش ينزل من الجوانب ...]عني على الوش بس ![]() وبعدين نقطعها مربعات صغيرة ونزينها بالتوفي...والتوفي كمان بيديها طعم روعة وده شكلها النهائي ![]() ![]() يا رب تكون الكيكة عجبتكم [/frame] |
![]() |
![]() |
مواقع النشر (المفضلة) |
الكلمات الدلالية (Tags) |
ملف, اللذييذ, الباردة, حلوياتي ![]() |
انواع عرض الموضوع |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|