|
الركن العام للمواضيع العامة يهتم بالمواضيع العامه ومناقشتها كما هو متنفس لجميع الأعضاء والزوار |
البحث في المنتدى |
بحث بالكلمة الدلالية |
البحث المتقدم |
الذهاب إلى الصفحة... |
![]() |
|
![]() |
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
#1
|
|||
|
|||
![]() انا غيرت فى الحشوة: أربع وحدات برجر ![]() مشروم مقطع (يفضل الطازج بس ما كان عندى) فلفل أخضر مقطع ![]() زيتون أسود مقطع بصل أخضر مقطع كاتشاب ![]() جبنة شيدر جبنة موزاريلا **أول شئ نفرم البرجر فى محضرة الطعام ![]() ![]() **فى ملعقة زيت زيتون نشوح البصل ![]() وبعده البرجر المفروم ![]() وبعده المشروم ونقلب كويس وعملت حشوة بالدجاج المخلى شوحته مع البصل والفلفل الاخضر والمشروم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وبالهنا والشفا ![]() ![]() للتعذييييييييييييييييييييييييي يييييب ![]() ![]() منقووووول ..*ريحانه الندى* |
![]() |
مواقع النشر (المفضلة) |
الكلمات الدلالية (Tags) |
البــٌيتــزآ, فطيره ![]() |
انواع عرض الموضوع |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|