|
|||||||
| الركن العام للمواضيع العامة يهتم بالمواضيع العامه ومناقشتها كما هو متنفس لجميع الأعضاء والزوار |
| البحث في المنتدى |
| بحث بالكلمة الدلالية |
| البحث المتقدم |
| الذهاب إلى الصفحة... |
|
|
|
![]() |
|
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
|
|
#1
|
|||
|
|||
|
انا غيرت فى الحشوة: أربع وحدات برجر ![]() مشروم مقطع (يفضل الطازج بس ما كان عندى) فلفل أخضر مقطع ![]() زيتون أسود مقطع بصل أخضر مقطع كاتشاب ![]() جبنة شيدر جبنة موزاريلا **أول شئ نفرم البرجر فى محضرة الطعام ![]() ![]() **فى ملعقة زيت زيتون نشوح البصل ![]() وبعده البرجر المفروم ![]() وبعده المشروم ونقلب كويس وعملت حشوة بالدجاج المخلى شوحته مع البصل والفلفل الاخضر والمشروم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وبالهنا والشفا ![]() ![]() للتعذييييييييييييييييييييييييي يييييب ![]() ![]() منقووووول ..*ريحانه الندى* |
![]() |
| مواقع النشر (المفضلة) |
| الكلمات الدلالية (Tags) |
البــٌيتــزآ, فطيره ![]() |
| انواع عرض الموضوع |
الانتقال إلى العرض العادي |
العرض المتطور |
الانتقال إلى العرض الشجري |
|
|
